BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
widgeo.net
MAKE ME HAPPY BY CLICK THIS ADS

16 November 2010

SIBUK...BUSY....STRESS..MUET...STPM 2010

huhuhu....sibuk sampai tak ada masa nk update blog...nak kata study 24 jam pun tak juga...
duk khayal jer banyak.....masa dah semakin suntuk memandangkan STPM yang tinggal lagi beberapa hari...
sekarang mood ulangkaji dan tawakal jer...hehe



sabtu lepas=13 november 2010...baru jer lepas exam MUET..minta2 dapat la band yang elok skit kan...
tapi tak suka la dengan tajuk karangan paper writing....pasal kahwin tu....
soalannya berbunyi macam ni....

in an arranged marriage,the choice of a husband or wife is made by parents or olders.what do you think of this practice in todays society?discuss.....you should write at least 350 words...

dalam kesamaran idea untuk menulis dan ditambah dengan waktu yang sikit....dapat juga tulis dalam 566 words...entah apa la yg ditulis pun tak tau...hehe


so...lastly...saya ingin mendoakan anda semua yang ambil exam STPM semoga berjaya....kita jumpa di universiti yer nanti...hehe...dan tak lupa juga kepada pelajar SPM yang bakal sama2 berjuang bersama budak2 form6 pada 23 november 2010 ni...yang tiada kaitan tu,doakan lah kejayaan kami untuk kejayaan masa depan untuk agama,bangsa dan negara...

^_^ study smart not study hard ^_^

1 ulasan:

Luffy berkata...

waa..dak STPM..gud luck 4 ur MUET n STPM k..^^